Servera

Servera - inventering Available on the iPhone APP STORE
Med Servera Inventering kan du sköta lagerinventeringen on-line via din iPhone vilket ger en ökad frihet att utföra arbetet direkt ute i lagret istället för att skriva på papper och sedan mata in uppgifterna på Servera webb. Med Appen inventerar du precis på samma sätt som när du inventerar via Servera webb, dock kan du inte administrera dina listor i Appen. En stor fördel med Appen är att du kan ändra ordningen i dina inventeringslistor så att den stämmer med din väg i lagret. Servera Inventering är gratis att ladda ner och att använda men du måste vara kund hos Servera för att kunna använda den.

Information

En ny service till Serveras Internet-kunder

Servera erbjuder utan kostnad ytterligare verktyg för att göra vardagen enklare för sina Internet-kunder. Du som redan nu använder Serveras inventeringstjänst på Servera Webb kommer att uppskatta denna nya App.

Inventera direkt on-line i ditt lager

Servera Appen gör att du slipper skriva ut inventeringslistor på papper, du gör allt i din iPhone on-line, direkt i lagret. När du är klar fortsätter du som vanligt vid datorn, skriver ut, sammanställer mm.

Top

Skärmbilder

Servera - iPhone_02 Servera - iPhone_03 Servera - iPhone_04 Top

Vanliga frågor

Hur installerar jag Servera Appen?

Direkt från App Store, klicka på länken högst upp på sidan för att snabbt hitta rätt.

Behöver jag en licens?

Nej, appen är gratis att ladda ner och gratis att använda. Dock måste du vara kund hos Servera och ha ett konto på Serveras E-handels webb. Om du inte redan är kund hos Servera läs mer hur du blir det på www.servera.se.

Fungerar Servera Appen på andra telefoner än iPhone?

Nej, än så länge finns den bara för iPhone.

Vad skiljer Appen från webben?

Appen erbjuder inga administrativa funktioner utan endast inventering on-line precis som webben gör. Den stora fördelen är att du kan ta med dig din iPhone på lagret när du gör din inventering.

Top

Support

Skriv in din e-postadress samt en utförlig beskrivning av ditt problem. Vi har som mål att återkomma till dig inom 24 timmar.

Top