{apps_marketlink}

Presentity

Presentity

Presentity 2 - Android Available on the ANDROID MARKET
Presentity för Android är en App som hjälper dig att hänvisa och öppna din telefon var du än är, lyssna av och administrera dina röstmeddelanden, ringa via växeln (MEX), logga in/ur grupper, ställa rutter och se dina kollegors status. Presentity är gratis att ladda ner men kräver ett Flexi Presentity system för att fungera.

Information

Hänvisa dig med en knapptryckning

Genom att använda de snabbknappar du skapat i Presentity Web kan du alltid hänvisa dig med korrekt orsak enkelt och smidigt, vart du än är. Lika enkelt öppnar du din telefon, var du än är, när som helst.

Snabb överblick på aktuell(a) hänvisning(ar)

Du får en enkelt och snabb överblick över dina aktuella hänvisningar, både nuvarande och kommande. Du kan enkelt radera en enskild hänvsing med s.k. "Swipe to delete" eller via den vanliga Redigera metoden.

Mycket enkelt att skapa valfri hänvisning

Lika enkelt som du har överblick över dina existerande hänvisningar, lika enkelt är det att skapa valfri hänvisningar, även om du inte har en lämplig snabbknapp upplagd. Med några klick har du lagt upp en hänvisning som passar ditt behov.

Enkel hantering av röstmeddelanden

Du kan lyssna av dina röstmeddelanden var du än är. Spola framåt och bakåt efter behov. Vill du spara meddelandet kan du arkivera det med ett musklick, liksom du kan vidaresända det till interna anknytningar med ett par klick. Så enkelt det bara kan bli...

Logga in/ur grupper

Om du har en Aastra A400/ Avaya IP office eller en Panasonic NS1000 telefonväxel kan du snabbt och enkelt logga in/ur grupper i växeln.

Nå dina kollegor med en knapptryckning

Ring dina kollegor enkelt och bekvämt direkt från en Buddy list samtidigt som du ser om dem är lediga, upptagna eller hänvisade.

Ändra rutter blixtsnabbt

Har du en Aastra A400/ Avaya IP office telefonväxel och använder rutter eller twining mode, kommer denna funktion göra ditt arbete betydligt enklare. Lägg upp de olika alternativen i växeln och växla med en knapptryckning!

Top

Skärmbilder

Main - 2.0 Help - 2.0 Voicemail - 2.0 Voicemail listen - 2.0 Future Ic - 2.0 IC Reason - 2.0 Top

Vanliga frågor

Vad kostar Presentity för Android?
Inget, den ingår utan kostnad när du köper ett Flexi Presentity system, appen laddar du ner gratis på Android Market!
Hur köper jag ett Flexi Presentity system?
Vi har många återförsäljare som säljer Flexi Presentity, enklast om du frågar din nuvarande växelleverantör. Du kan även kontakta någon av våra certifierade återförsäljare.
Måste jag ha VPN till kontoret?
Det beror på om Presentity Servern är publicerad till Internet, kontrollera med din administratör.
Vilket protokoll använder Presentity för Android?
Vanlig http/https. För att få livestatus uppdateringen på kollegor att fungerar fullt ut rekommenderar vi att öppna TCP 9692 in till servern.
Vad händer när jag byter telefon?
Du laddar bara ner appen igen från Android Market och anger korrekta inställningar för att ansluta mot ditt Flexi Presentity system och sedan är du igång!
Vad händer om företaget byter telefonväxel?
Om Datatal erbjuder stöd för den nya växeln behöver du inte göra någonting. Beroende på växeltyp erbjuder Presentity Appen olika många funktioner, men det känner appen av automatiskt. Kontakta oss för information om vilka växeltyper appen har stöd för.
Top

Support

Skriv in din e-postadress samt en utförlig beskrivning av ditt problem. Vi har som mål att återkomma till dig inom 24 timmar.

Top