Matsäljarna Inventering

Matsäljarna - iPhone Available on the iPhone APP STORE
Med Matsäljarna Inventering kan du sköta lagerinventeringen on-line via din iPhone vilket ger en ökad frihet att utföra arbetet direkt ute i lagret istället för att skriva på papper och sedan mata in uppgifterna på Matsäljarna webb. Med Appen inventerar du precis på samma sätt som när du inventerar via Matsäljarna webb, dock kan du inte administrera dina listor i Appen. En stor fördel med Appen är att du kan ändra ordningen i dina inventeringslistor så att den stämmer med din väg i lagret. Matsäljarna Inventering är gratis att ladda ner och att använda men du måste vara kund hos Matsäljarna för att kunna använda den.

Information

En ny service till Matsäljarnas Internet-kunder

Matsäljarnas erbjuder utan kostnad ytterligare verktyg för att göra vardagen enklare för sina Internet-kunder. Du som redan nu använder Matsäljarnas inventeringstjänst på Matsäljarna Webb kommer att uppskatta denna nya App.

Inventera direkt on-line i ditt lager

Matsäljarnas App gör att du slipper skriva ut inventeringslistor på papper, du gör allt i din iPhone on-line, direkt i lagret. När du är klar fortsätter du som vanligt vid datorn, skriver ut, sammanställer mm.

Top

Skärmbilder

Servera_iPhone_01 Servera - iPhone_02 Servera - iPhone_03 Servera - iPhone_04 Top

Support

Skriv in din e-postadress samt en utförlig beskrivning av ditt problem. Vi har som mål att återkomma till dig inom 24 timmar.

Top