Hyr-Lift

HyrLift - iPhone Available on the iPhone APP STORE
Med Hyr-Lift Appen kan du snabbt och enkelt boka en Hyr-Lift på en av våra 3 hyresdepåer i Eskilstuna, Västerås eller Örebro. Du kan även snabbt se vilken depå som är närmast dig och på en karta se vägen till depån. Om du inte vill besöka oss kan med en enda knapptryckning ringa oss. Våra öppettider visar för vald depå, så du direkt ser när vi har öppet.

Information

Boka en Hyr-Lift på en av våra depåer

Med Hyr-Lift Appen kan du boka en Hyr-Lift på en av våra depåer i Eskilstuna, Västerås eller Örebro. Välj depå, ange typ av Hyr-Lift, önskat datum + tid och klicka på Skicka så skapas automatiskt ett mail till vår bokning.

Hitta närmaste hyresdepå

När du startar Appen visas, med hjälp av GPS:en i din iPhone, den depå som är närmast dig. Du ser en karta var du befinner dig samt positionen för närmaste depån så att du snabbt och enkelt hittar.

Ring en av våra depåer med en knapptryckning

Välj närmaste eller valfri depå och klicka på Ring-knappen för att snabbt och enkelt ringa oss. Våra öppettider visar för vald depå, så du direkt ser när vi har öppet.

Top

Skärmbilder

HyrLift - iPhone_1 HyrLift - iPhone_2 HyrLift - iPhone_3 HyrLift - iPhone_4 Top

Vanliga frågor

Hur installerar jag Hyr-Lift Appen?

Direkt från App Store, klicka på länken högst upp på sidan för att snabbt hitta rätt.

Behöver jag köpa en licens?

Nej, appen är gratis att ladda ner och gratis att använda.

Fungerar Hyr-Lift Appen på andra telefoner än iPhone?

Ja, en betydligt enklare version finns även för Android.

Top

Support

Skriv in din e-postadress samt en utförlig beskrivning av ditt problem. Vi har som mål att återkomma till dig inom 24 timmar.

Top